Esti ceea ce ei te-au invatat sa fii. Multumeste-le!

Stateam in pat cu laptopul in brate si ma gandeam cu drag la clipele frumoase petrecute acasa - langa ei. Parca fiecare amintire isi cerea dreptul de a se renaste iar pentru asta vreau sa le MULTUMESC lor - PARINTILOR MEI .

Nici nu realizam cum zboara timpul, realizam doar faptul ca avem ce privii in urma noastra.

Copilaria mereu va ramane vie in sufletul nostru dar asta datorita lor. Ne-au invatat sa iubim, sa ne bucuram, sa radem, lucruri de care nu ma pot lipsi nici acum.
Vreau sa le multumesc pentru TOT. Mereu au fost langa mine cu cele mai frumoase cuvinte dar si cu cele mai profunde sentimente. Datorita lor sunt azi omul pe care il vedeti.

Cele mai de pret invataturi au pornit de la acesti oameni minunati, datorita lor pana acum drumul meu nu a fost intortocheat. Sfaturile pentru viata au fost multe, si aproape toate mi-au ramas intiparite in minte.

'Invata din experientele altora si nu astepta sa ti se intample si tie' - e cel care m-a ferit de multe greseli.

Le multumesc pentru faptul ca au shtiu sa fie parinti. Acest job unde timpul nu e limitat, unde nimeni nu iti preda ce sa faci, cel mai frumos job in care trebuie sa te implici 100%. Atunci cand esti iubit, simti, si sentimentul e reciproc...de aceea ma gandesc oriunde as fi la ei.

I. Iubirea e cea care mentine unitate in viata.

Dar sa stii sa o impartasesti celorlalti.

II.Comunicarea este cheia ce deschide drumul catre iubire.

Familia este un exemplu de iubire pentru mine. Le multumesc pentru ca m-au invatat adevaratele valori morale.